Ти аплицираш за: Магационер
logo
Магационер

Ние бараме високо-мотивирани и вешти Магационери да се приклучат кон нашата динамична екипа. Како Магацинер, вашата улога би била спремање, редење и менаџирање со магацинска роба.

Обврски

 • Точно пребројување и подготвување на нарачки на локално и национално ниво
 • Одржување и прегледување на тековната залиха во магацинот
 • Правилно ракување со прехрамбени продукти како и правилно складирање, за одржување на оптимална свежина на продуктите.
 • Редовна проверка на робата.


Потребни квалификации

 • ССС
 • Претходно работно искуство како магационер е пожелно, но не и потребно
 • Одлични организациски способности и правилно менаџирање на времето.
 • Високи комуникациски способности
 • Способност за работа во динамична средина, работа под стрес, и запазување на рокови.
 • Физичка кондиција, и способност за кревање на поголеми тежини.

Бенифити

 • Конкурентна плата
 • Здравствено и пензиско осигурување
 • Платен одмор
 • Попусти за вработените
 • Простор за професионален напредок
 • Позитивна и безбедна работна средина
Испратете ја вашата аплиакција подолу. Слободно контактирајте не доколу имате некој прашања.Адреса:
Ул. Крижевска бр. 25 - 2300 Кочани Република Северна Македонија
Број:
+389 (0) 33 276800
Е-маил:
info@topbazar.mk