Кариера

Стапете во контакт со нас и аплицирaјте за почеток на вашата нова кариера во ТОП БАЗАР


ТОП БАЗАР е во период на рапиден раст и развој во кој го зголемуваме тимот. Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашиот тим, ве молиме разгледајте ги огласите подолу.

Отворени Позиции:
Магационер

Отворен е оглас за вработување на 2 лица на позиција магационер

Доколку имате дополнителни прашања:Адреса:
Ул. Крижевска бр. 25 - 2300 Кочани Република Северна Македонија
Број:
+389 (0) 33 276800
Е-маил:
info@topbazar.mk