Бела

Бела влошките се наменети за сите жени кои сакаат да се чувствуваат безбедно и удобно во деновите и месеците кога најмногу им е потребно. Целата линија на производи e насочена кон тоа да ги исполни сите очекувања на жените, во периодот на циклусот. Благодарение на високата апсорпција, добивате гарантирана и соодветна заштита уште од првиот ден. Удобноста е овозможена благодарение на ултра тенките влошки кои се прилепнуваат перфектно за телото. Бела се разликува од конкуренцијата по линијата Panty Intima, која е покриена со горен слој од чист памук и ја обезбедува идеалната мекоста, што се очекува од совршената влошка.

Адреса:
Ул. Крижевска бр. 25 - 2300 Кочани Република Северна Македонија
Број:
+389 (0) 33 276800
Е-маил:
info@topbazar.mk