Милениум

Фабриката за чоколада "Милениум" e основана во 1999 година и денес се едни од најголемите производители на кондиторски производи во Украина. Во нивното портфолио имаат различни бонбони и чоколади под трговските марки "Милениум", "Лубимов", "Оскар ле Гранд", "Дизни" и "Златен запас".

Фабриката има ексклузивна лиценца да произведува бонбони за деца под заштитниот знак на "Дизни" во Украина. Персоналот на фабриката се стреми да создаде чоколада со многу љубов и страст, каде што се чувствува нивото на квалитетот.

Тие веруваат дека нивниот занает е уметност и се гордеат со квалитетот на нивните производи. Заради својата преданост и труд, фабриката за чоколада "Милениум" има голем број на верени купувачи и љубители на благи производи, кои го ценат вкусот и квалитетот на нивните бонбони и чоколади.

Адреса:
Ул. Крижевска бр. 25 - 2300 Кочани Република Северна Македонија
Број:
+389 (0) 33 276800
Е-маил:
info@topbazar.mk