Лаки Гриц

Компанијата ЛАКИ ГРИЦ постои од 2006 година и произведува солени грисини под брендот ЛАКИ ГРИЦ. Грисините се веќе познати на македонскиот и на пазарите во соседните земји. Се изработуваат од најквалитетно брашно Тип 500, со шест различни вкуса - ким, кикиритка, сусам, пица, чили и пилешко. Пакувани се во ПВЦ дуплекс фолија, со препознатлив дизајн, за количина од 150 грама, со вкус на ким, кикиритки и сусам, во виолетова боја, со вкус на пица во пакување од 50 и 120 грама.

Адреса:
Ул. Крижевска бр. 25 - 2300 Кочани Република Северна Македонија
Број:
+389 (0) 33 276800
Е-маил:
info@topbazar.mk