Корона

Фабриката Корона произведува, пакува и дистрибуира сурови или печени ореви, семки, сушени плодови, пуканки за во микробранова, палчинки, карамелизирани производи и слично. Корона исто така произведува голем број на чоколада (карамела, протеин, сурови и мусли).

Адреса:
Ул. Крижевска бр. 25 - 2300 Кочани Република Северна Македонија
Број:
+389 (0) 33 276800
Е-маил:
info@topbazar.mk